HTML

Komment Király

A Komment Király Blog a cikk- és fórumhozzászólások legjavából szemezget. Polihisztorokat és Grécsi tanár urakat megszégyenítő módon jutnak el a magyar "komment királyok" egy adott cikk kapcsán mondjuk Lipcsei Péter meccsjubileumától a lótenyésztés igen részletesnek mondható bemutatásán át, a hazaáruló hun turul párzási násztáncának leírásáig. Vicces, olykor vérre menő harcok egy-egy részletét olvashatjátok ebben a blogban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

RTL Klub: Állásajánlat kicsit másképp I. rész

2010.06.11. 11:54 oobunda

Zseniális hozzászólásokat találtam az RTL Klub honlapján egy álláshirdetés alatt. Na, itt aztán van minden. A Komment Királyok tanácsokat adnak, kérnek és egy-két ember még az állásajánlatra is jelentkezett.

Forrás: www.rtlklub.hu

RTL Klub - Állásajánlat 2009-10-30

Egy kritika hiszékeny Bélától, aki bizony elázott egy kicsit:

Béla 2010-06-03 19:00:25
Az RTL időjárás előrejelzése egy kalap sz..t sem ér! 18-20 fokot jósoltak mára, én persze elindultam pólóban, erre egész nap szakadt az eső és 12-13 fok volt! KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖSSSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!

Van, aki szintén pórul járt csak egy kicsit másképp és ennek itt hangot is ad:

pórúl jártam 2010-05-27 21:22:01
Szeretnék segítséget kérni interneten eladtam egy hiradástechnikai cuccot. Egy roma állampolgár megvette és átvágott a fizettésel kapcsoaltban. több szabályt is sértett hamis okiratokat használt, megfenyegett segítséget szeretnék kérni kenekk kéne írnom hogy segítsen esetleg tv-be eladják köszönöm.

Zolika kér, és tanácsot ad. Már a könyökén jön ki a Rendőrakadémia, így szívesebben nézné a már 7-8 éve vetített Godzillát és Terminátort… minőségi változást jelentene ez az RTL Klub filmkínálatában:

Zolika 2010-05-25 18:25:42
Tisztelt szerkesztők. Azt szeretném javasolni Önöknek, hogy ne vetítsék le párhavonta a Rendőrakadémiát. Ez igazából nem olyan rossz film, de akkor is. De olyan sok hülye barom filmet vetítenek, hogy az borzasztó. Miért nem olyan filmek vannak, amiket mg is lehet néni? Szombaton lesz a Halálos fegyver, amit és nagyon szeretek, de éppen most látom az ajánlót a TV-ben. A medál. Ez sem volt olyan régen, de normális filmeket kéne sugározni, nem sza...at. Havonta-kéthavonta van egy jó film. Volt egy ideje a Godzilla, de előtte évekig enm volt. Én még csak a TV2-n láttam a Teminátort. A Vissza a jövőbe is volt valamikor az RTL-en, de vagy 7-8 éve. Ritkán van olyan film, amitszívesen megnézek. Az meg bosszant, hogyha egy sz.. film havonta van. Na! Viszlát!

Zolika 2010-05-25 18:28:14
Még valami! Szerintem a Reflektornak semmi értelme, mert az szerintem néhány hülyét érdekel, ami benne van. Kit érdekel az, hogy az egyik sztár fgyókúrázik, a másik meg csuklott egyet? Ki kíváncsi erre?

Azok a fránya kátyúk!

zofra 2010-05-18 22:14:02
Az alábbi cikhez hozzá szólnék, Két év alatt kétszer volt kátyu miatt defektünk. Három gyerekkel a kocsiban , a gyerekeim megfáztak . A Közút Kezelő kht elutasított merthogynincs jogalap. Ez az eset Hatvanban történt a Balassi úton Kigombos felé . A másik eset Zagyvaszántón az idősek otthona előtt. Ha valaki tud segitsen fel háboritó hogy ők ezt mind megengedhetik maguknak.

És akkor az állásajánlatra jelentkezők: Géza a kommunikáció szakos Grécsi tanár úr, Szisz a kedves, és Név a békítő.

Géza 2010-05-16 20:35:20
Tisztelt RTL KLUB. Idén fogok végezni Kommunikáció szakon, dolgoztam már Tv be de szeretnék ismét Televízióba dolgozni, mondjuk háttérbe, vagy esetleg interjú készítés

Név 2010-05-17 10:51:51
Tisztelt RTL Klub! Kommunikáció és médiatudomány szakon végeztem 2010. januárjában. Nagyon szeretnék elhelyezdni az Önök televiziójában. Kérem szíves segítségüket! Balázs

Szisz 2010-05-17 14:40:30
Remélem, a helyesen írni, beszélni nem tudó Géza, nem nyer felvételt a tévébe!Tényleg kommunikáció szakra jár? Sz

Név 2010-05-17 19:55:35
Kedves Szisz! ne ítéld meg az embereket

Az összefüggések: Győzike helyett munkát az embereknek!

big boy 2010-05-05 09:20:39
Már igy is sanyargatják a jo népet ! És még ennek ellenére , Itt van még a Győző sohwja is ? Legyen inkább az embereknek munka lehetösége , mint hogy lássuk a Gyözöt parádézni a tévében ! SIKITO FRÁSZT KAPOK ETTÖL AZ EMBERTÖL ha meglátom a tévében .
 

Szólj hozzá!

Címkék: rtl klub állásajánlat grécsi tanár úr

A bejegyzés trackback címe:

https://kommentkiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr992073886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása