HTML

Komment Király

A Komment Király Blog a cikk- és fórumhozzászólások legjavából szemezget. Polihisztorokat és Grécsi tanár urakat megszégyenítő módon jutnak el a magyar "komment királyok" egy adott cikk kapcsán mondjuk Lipcsei Péter meccsjubileumától a lótenyésztés igen részletesnek mondható bemutatásán át, a hazaáruló hun turul párzási násztáncának leírásáig. Vicces, olykor vérre menő harcok egy-egy részletét olvashatjátok ebben a blogban.

Utolsó kommentek

Friss topikok

Archívum

Első

2010.05.31. 15:54 oobunda

Ezt a blogot azért kezdtem el szerkeszteni - írni azt jobbára Ti fogjátok - mert úgy gondolom nagyon tanulságos dolog kommenteket olvasgatni. Sokszor több lényegi elem van a hozzászólásokban, mint magukban a cikkekben, és bizony a humorértéke is jelentős ezeknek a reakcióknak. Kampánycsend alatt pontos választási eredményeket tudhatunk meg belőlük, tanulhatunk szép új kifejezéseket, káromkodásokat. Azt is megfigyelheti bárki, hogy még a csíkosfejű nádiposzátáról szóló cikkekhez is érkezhet olyan komment, hogy "hazaáruló".

Ezekből fogok szemezgetni...

Jó olvasgatást!

Szólj hozzá!

Címkék: komment király

A bejegyzés trackback címe:

https://kommentkiraly.blog.hu/api/trackback/id/tr552045061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása